Select Country

Select Language

팝업 닫기

Het principe van Magformers

Magformers met 3D-hersentraining helpt bij de ontwikkeling van creatieve vaardigheden en de ontwikkeling van de hersenen.

De kenmerken van magneten
en het principe van Magformers

Een magneet heeft een positieve en negatieve pool. De tegenovergestelde polen van de magneet trekken elkaar aan, terwijl dezelfde polen van de magneet elkaar afstoten. De neodymium-magneten die ingebouwd zijn in alle randoppervlakken van Magformers zorgen ervoor dat Magformers in alle richtingen kunnen draaien en dat wanneer twee Magformers samen gebracht worden ze, ongeacht hun positie, met elkaar verbonden kunnen worden. Daarom is Magformers niet alleen ontworpen om ermee te stapelen, zoals normale bouwblokken, het is ontworpen om je de fantastische verbindingskrachten te laten zien, onafhankelijk van hun richting.

Ontwikkeling van creativiteit en hersenen

Magformers is het beste 3D-speelgoed voor de ontwikkeling van de creativiteit en hersenen van kinderen. Kinderen kunnen vlakke 2D-vormen omzetten in meer dan honderd geometrische 3D-structuren en terwijl ze spelen herkennen ze op natuurlijke wijze de principes van magneten doordat ze de magnetische kracht zelf ervaren. Magformers is het supersterke magnetische speelgoed dat kinderen naar de wereld van onbegrensde fantasie en creativiteit brengt.

6 manieren om Magformers te gebruiken

Heel eenvoudig op 6 verschillende manieren te gebruiken: vouwen, omhoog trekken, rollen, omvormen, muren bouwen en combineren.
Door deze verschillende manieren met elkaar te combineren kun je elke vorm maken die je maar wilt.