Select Country

Select Language

팝업 닫기

3D-hersentraining
Van2D-hersenen naar 3D-hersenen


3D-hersentraining stimuleert de fantasie van kinderen door ze te helpen bij de ontwikkeling van uitvoerig 3D-denken. Magformers helpt kinderen te begrijpen hoe voorwerpen gebouwd kunnen worden van 2D- naar 3D-structuren.

Meer dan gewoon plezier
De effecten van 3D-hersentraining


3D-hersenen zijn hersenen met een gebalanceerde ontwikkeling, waarbij de 8 essentiële intelligentievermogens van modelleren, redeneren,
zintuiglijk vermogen, nieuwsgierigheid, creativiteit, fantasie, wiskundig denken en wetenschappelijk denken organisch met elkaar verbonden zijn, zonder naar één bepaalde kant te neigen.

 • Zintuiglijke
  ontwikkeling

  Verbetert de fijne motoriek door vormen aan te raken en met de handen te combineren. Stimuleert de hersenontwikkeling door actieve handbewegingen. Ontwikkelt de zintuigen door een variëteit van kleuren en geluiden.

  Modelleren

  Ontwikkelt het modelleringsvermogen door figuren met magnetische vormen met de handen te creëren.

  Creativiteit

  Verhoogt de intelligentie voor 3D-configuraties bij het maken van 3D-vormen en ontwikkelt de creativiteit om eindeloze ideeën te vormen.

  Nieuwsgierigheid

  De brede variëteit van Magformers stimuleert de nieuwsgierigheid op effectieve wijze door kinderen het herkennen van vormen aan te leren en hoe deze samen passen. Kinderen kunnen leuke modellen creëren, zoals planten, dieren, robotten en auto’s.
 • Wiskundig
  denken

  Ontwikkelt het wiskundig denkvermogen tijdens het combineren en verbinden van vormen, helpt ruimtelijke concepten en principes van onderdelen en hele 2D-vormen en patronen te begrijpen en gebruiken.

  Fantasie

  Stimuleert de oneindige fantasie van kinderen tijdens het creëren van geometrische vormen en unieke modellen door verschillende vormen te verbinden en te maken.

  Wetenschappelijk
  denken

  Verbetert het wetenschappelijk denkvermogen tijdens het creëren van verschillende modellen met behulp van de principes van magnetisme.

  Redeneren

  Verbetert het redeneringsvermogen door het samenstellingsproces van vlakke figuren in 3D-vormen.