Select Country

Select Language

팝업 닫기

Merkvisie

Een introductie over het ontstaan van het merk en de geschiedenis van Magformers
en zijn eigen unieke en creatieve merkfilosofie.

Merkvisie

Nr.1WERELDWIJD
LEERSPEELGOEDMERK

De hersenen van kinderen hebben een enorm potentieel.  Dit potentieel bestaat niet uit denken in een plat vlak in perspectief, het kan onbegrensd potentieel uit laten groeien tot driedimensionaal denken door middel van training en uitvoerig denken in een meervoudig perspectief.  Magformers, dat is gebaseerd op 3D-hersentraining om het driedimensionale denkvermogen van kinderen te helpen stimuleren, is het nr. 1 leerspeelgoedmerk van de wereld.

Missie

Het is de natuurkundige wet van de fysica dat objecten door middel van magnetische kracht aan elkaar verbonden worden. Kinderen hebben echter het gevoel dat het een nieuw, mysterieus en geheim gebeuren is. Magformers is leuk leerspeelgoed dat magnetische aantrekking en afstoting combineert met geometrische vormen. Het proces om verschillende creatieve structuren te creëren stimuleert de ontwikkeling van de hersenen.

Kernwaarden

De essentie van Magformers als merk wordt geïmplementeerd als een kernwaarde, die wiskundig denken, zelfstandig leren, creatief spelen en een levenslang leerspeelgoed samenbrengt.

Brand Core Value 내용에 대한 테이블
Wiskundig denken Magformers helpt de ontwikkeling van het wiskundig denkvermogen door middel van geometrisch en dimensioneel leren en spelen.
Creatief spelen Magformers maakt veel verschillende toepassingen mogelijk en biedt elke dag nieuwe manieren om te spelen.
Zelfstandig leren De plezierfactor van Magformers stimuleert interesse en nieuwsgierigheid, waardoor kinderen zelf de leiding nemen en helemaal opgaan in hun spel.
Levenslang educatief speelgoed Magformers biedt speelplezier en intellectuele groei voor alle leeftijdsgroepen, van baby’s tot kinderen.