Select Country

Select Language

팝업 닫기

Het verhaal achter het merk

Een introductie over het ontstaan van het merk en de geschiedenis van Magformers
en zijn eigen unieke en creatieve merkfilosofie.

Merkfilosofie

Magformers gelooft in het hoogste goed van creatief denken.


Creatief denken is een drijvende kracht om problemen in het leven op te lossen en is daarnaast een bron van intellectueel plezier. Met deze filosofie als basis brengt Magformers het plezier van intellectuele groei naar voren. Door de integratie van spelen en leren creëert het leerspeelgoed een gelegenheid voor potentiële en creatieve groei. De filosofie van Magformers <Creatief denken mogelijk maken> staat voor onze manier van werken en is tevens de waarde die wij handhaven.

Merkintroductie

Magformers is het wereldwijd verkrijgbare
magnetische speelgoed dat met zijn creativiteit blijft groeien


Magformers biedt de ideale plezierfactor door spelen met leren te combineren. Met dit creatieve en progressieve systeem wordt Magformers elk jaar opnieuw erkend voor zijn uitmuntendheid op de meest prestigieuze speelgoedverkiezingen van de wereld. Terwijl het kinderen elke dag een nieuwe ervaring biedt, blijft Magformers zich elke dag doorontwikkelen op zowel technisch als educatief vlak. Magformers wordt wereldwijd geëerd voor zijn innovatie en transformaties.  Naast de speelgoedawards die Magformers in ontvangst mocht nemen, heeft Magformers ook deelgenomen aan het International Congress on Mathematical Education (ICME) in 2012 en het International Congress of Mathematicians (ICM) in 2014. Dit zijn festivals waar mathematici van over de hele wereld samenkomen. Magformers werd hoog geprezen door de mathematici als nuttig speelgoed dat wiskundig denken en creativiteit stimuleert tijdens het spelen.

Awards van Magformers

Magformers heeft bekende buitenlandse awards voor speelgoed en onderwijs in de wacht weten te slepen.


Sinds de overname van de wereldwijde distributierechten voor Gymworld Inc. door Gymboree Korea in 2010, heeft Magformers zijn productassortiment uitgebreid en verschillende programma’s ontwikkeld. Magformers was tweemaal achter elkaar de winnaar van de jaarlijkse Family Choice Award en de hoogste Platinum Award van ’s wereld meest prestigieuze consumentenbeoordelingsinstantie, Oppenheim Toy Portfolio. Terwijl Magformers uitbreidt, trekt het ook de aandacht als het meest intelligente speelgoed in de geschiedenis van wereldwijd educatief speelgoed.

 • 2016
  Toy of the Year Nominated
  2007,2013,2014
  US Oppenheim Platinum
  2012,2013,2014
  US Oppenheim Gold Seal
  2014,2015
  Academic Choice Brain Toy Award
  2014
  US Oppenheim Blue Chip
  2014
  US Oppenheim Snap Chip
  2015
  NAPPA Award
  2015
  Dr.Toy Best Classic
 • 2014
  Family Choice Award
  2015
  Creative Child Award Preferred Choice
  2015
  Creative Child Award Seal of Excellence
  2015
  Toy Insider Top Holiday Toys
  2015
  Practical Preschool Gold United Kingdom
  2015
  Practical Preschool Bronze United Kingdom
  2015
  Etoile du Jouet France
  2014
  Working Mother Best in Play
 • 2011
  Toy of the Year in Czech
  2009,2010
  Best Toy Award